Wachtlijst

Norley-Campbelli-Dwerghamster

Wat leuk dat je een hamster wilt van Hamstery De Twentse Campbelli. Waarschijnlijk heb je al gekeken of er op dit moment nestjes zijn waarvan de hamstertjes op zoek zijn naar een nieuw huisje. Misschien wil je een hamster met een specifieke kleur of zijn er op dit moment geen hamsters beschikbaar naar jouw smaak. Als je op de wachtlijst staat hoor je via de e-mail over dekkingen, nestjes en andere beschikbare hamsters. Wil je wel graag op de hoogte blijven, maar ben je niet op zoek naar een hamster, dan kun je dat ook in onderstaand formulier aangeven.

Een plekje op de wachtlijst geeft geen garantie op een hamster. Het gaat om levende dieren en die laten zich nou eenmaal niet plannen. Sta je op de wachtlijst, dan wordt contact met je opgenomen als er een kans is dat er een hamster voor jou beschikbaar is. Natuurlijk mag je altijd contact opnemen om je aanmelding aan te passen of je uit te schrijven van de wachtlijst. Of omdat je gewoon net iets meer informatie nodig hebt of een vraag hebt.

Als het gaat om de aanschaf van hamsters heeft de hamstery altijd het laatste woord. Als ik geen goed gevoel heb over de verhuizing, zal ik geen hamstertjes verkopen. Mijn hamsters zijn huisdieren en verhuizen daarom zonder stamboom. Natuurlijk weet ik wie de ouders zijn en dit vertel ik je dan ook. Ben je fokker en ben je op zoek naar fokdieren, neem dan contact op, je hoeft het formulier niet in te vullen.

Een wachtlijst is lastig. Natuurlijk wil je het liefste direct een hamster! Soms is dat een mogelijkheid, omdat er een oudere hamster is die op zoek is naar een nieuw huisje, of dat er zoveel hamstertjes zijn geboren dat er niet voldoende reserveringen zijn. Ik snap dat het ‘elders shoppen’ erg aantrekkelijk klinkt. Weet dat Hamstery De Twentse Campbelli samenwerkt met diverse andere fokkers en dat we dus vrij snel horen als iemand op meerdere wachtlijsten staat. En natuurlijk klinkt een dierenwinkelhamster ook erg interessant als je lang moet wachten. Maar er zijn zoveel redenen om niet voor een dierenwinkelhamster te gaan. Mijn verzoek is om het even aan te geven als je bij meerdere fokkers ingeschreven staat. Als je in de tussentijd een hamster ergens anders koopt, schrijf je dan uit of laat het weten. Zo voorkom ik dat ik de verkeerde mensen aanschrijf als er hamsters beschikbaar zijn.

Van de nieuwe baasjes van de hamsters wil ik graag weten of hun verblijf groot genoeg is, of ze al ervaring hebben met een groepje hamsters en zo nog meer. Zijn er kleuren die je graag hebt of misschien kleuren die je zeker niet wilt hebben. Op die manier kan ik de juiste baasjes aanschrijven als er beschikbare hamsters zijn.

Alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen. De ingevulde gegevens kunnen op elk moment verwijderd worden door in de ontvangen bevestiging of de laatst ontvangen nieuwsbrief op uitschrijven te klikken.

Verklaar je akkoord te gaan met de minimale huisvestingseisen (verblijf van 2800 cm2)? *
Verklaar je minimaal 18 jaar te zijn of toestemming te hebben van je ouders om een hamster aan te schaffen (neem ze in dat laatste geval ook mee bij het ophalen van de hamster) *
Verklaar je akkoord te gaan met opname van deze gegevens door Hamstery De Twentse Campbelli ten behoeve van de wachtlijst, waardoor je nieuwsbrieven via het opgegeven e-mailadres ontvangt met informatie? *
%d bloggers liken dit: