Fokkers van Campbelli’s

Als je op zoek bent naar een hamster en je wilt die per se van Hamstery De Twentse Campbelli, dan kan dat uiteraard. Kijk dan bij de nestjes of andere diertjes of meld je aan voor de wachtlijst. Maar natuurlijk zijn er veel meer fokkers in Nederland en daarbuiten.

Er zijn tal van fokkers in Nederland, die niet altijd allemaal even secuur zijn. Dat is één van de redenen waarom ik in 2021 gekozen heb voor een samenwerking met een aantal andere fokkers. Dat heeft in mei 2021 geleid tot een grote gezamenlijke database van stambomen. Door deze openheid wordt het nog sneller inzichtelijk of dieren gezond zijn en is het mogelijk om gecertificeerde stambomen af te geven bij fokdieren, om zo een hoger niveau te kunnen bereiken. Onderstaande fokkers zijn onderdeel van de samenwerking of ondersteunen deze. Niet al deze fokkers fokken nog steeds hamsters, daarnaast wil opname in deze lijst niet zeggen dat er hamsters beschikbaar zijn bij deze fokkers.

Fokkers in Nederland

Flevoland

Almere · Hamstery Kichiro (Linda Looy)

Friesland

Appelscha · Hamstery Twenty Times (Ineke de Vries)

Gelderland

Zutphen · Isanna’s Hamstery (Anna Hartman)

Limburg

Grathem · Hamstery BBeauty (Luc Schmitz)

Overijssel

Haaksbergen · Di Angolo – Havojon’s Animals (Stephan de Lugt)

Haaksbergen · Hamstery De Twentse Campbelli (Frédérique van Egmond)

Zwolle · Hamstertopia (Marijke Georg)

Zuid-Holland

Katwijk · Di Angolo – Havojon’s Animals (Mitchel Hoek)

Ben jij ook een ethische hobbyfokker van Campbelli’s en wil je meer weten over deze samenwerking of ben je van mening dat je hier ook bij had moeten staan, stuur ons dan een berichtje!

Twenty Times' Memory - fokkers
Twenty Times’ Memory is door ons geadopteerd vanuit Appelscha.

Liever buitenlands bloed?

Ook in het buitenland zijn goede fokkers terug te vinden. Wij hebben dieren uitgewisseld met België, Duitsland, Finland, Tsjechië en Zweden. Stuur een berichtje voor meer informatie.

%d bloggers liken dit: